Nieuws

Sinds 1990 zijn wij distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Het begon allemaal met oogheelkundige (VISION) lasers (LASER) en dit werd al snel aangevuld met (oogheelkundige) diagnostische apparatuur. Sinds de oprichting zorgden technologische ontwikkelingen voor een verruiming van de toepassingsmogelijkheden en uitbreidingen aan het assortiment. En eerlijk is eerlijk, hierdoor dekt de naam Laservision de lading tegenwoordig niet helemaal meer. We doen zoveel méér dan lasers.
Wij zijn specialist in het leveren van laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten in de Nederlandse medische sector (ziekenhuizen, ZBC’s en gespecialiseerde klinieken). Daarnaast is Laservision distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ook verricht de serviceafdeling van Laservision sinds jaar en dag onderhoud en service aan de geleverde apparatuur.

Onze missie en visie

Vanuit een passie voor techniek en innovatie, focus op kwaliteit en een overtuiging dat we de markt en onze klanten vooruit kunnen helpen is onze missie geboren. Namelijk:

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van (para)medische producten waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten behandelen.

In ons dagelijks werk staat deze filosofie voorop en dit willen we de aankomende jaren gaan vasthouden en uitbreiden. We hebben daarom een duidelijke visie om onze stip op de horizon aan te geven:

Laservision Instruments B.V. levert innovatieve (para)medische technologie en aanverwanten om met hoogwaardige kwaliteitsproducten onze klanten te helpen om de beste behandeling te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en diensten te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfilosofie en producten of wilt u gewoon eens kennis komen maken?
Neem dan gerust contact met ons op

Service betekent ontzorgen

Lasers en aanverwante technologieën zijn complexe technieken die bestaan uit optische elektronische – en elektromechanische componenten.

Vacatures

Als bedrijf is Laservision ambitieus en gedreven. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, ambitieuze collega’s.