Optiekvision - Visie op apparatuur!

Sinds 2014 is Optiekvision B.V. als zusterbedrijf van Laservision Instruments B.V. actief in de Nederlandse optiekbranche. Wij werken vanuit een markt gedreven passie voor techniek en innovatie en een focus op kwaliteit. Met maatwerkoplossingen, gedegen kwaliteit, goede service en een no-nonsens werkwijze sluiten wij aan bij de actuele ontwikkelingen binnen de optiekmarkt en behoeften van onze klanten.

Optiekvision streeft ernaar producten en diensten te leveren van de hoogste kwaliteit. Dit bereiken wij door continu onze processen, producten, kennis en service te evalueren en optimaliseren. Zo zorgen wij voor optimale uitvoering van levering, scholing, onderhoud en service voor onze klanten.

Optiekvision B.V. is uw partner op het gebied van diagnostische, refractie- en werkplaatsapparatuur en het onderhoud hieraan. Ook het (her)inrichten van complete onderzoeksruimten kunnen wij voor u verzorgen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies, hoogwaardige kwaliteitsproducten en uitstekende service, zodat u voor uw cliënten de beste dienstverlening kunt verwezenlijken.

Onze missie en visie

Vanuit een markt gedreven passie voor techniek en innovatie, focus op kwaliteit en een overtuiging dat we de markt en onze klanten vooruit kunnen helpen is onze missie geboren. Namelijk:

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van onze producten voor de optiekmarkt, waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten onderzoeken.

In ons dagelijks werk staat deze filosofie voorop en dit willen we de aankomende jaren gaan vasthouden en uitbreiden. We hebben daarom een duidelijke visie om onze stip op de horizon aan te geven:

Optiekvision B.V. levert producten voor de optiekmarkt en aanverwanten om, met hoogwaardige kwaliteitsproducten, onze klanten te helpen de beste dienstverlening te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en service te evalueren en optimaliseren, door op de hoogte te zijn van de marktwensen en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfilosofie en producten of wilt u gewoon eens kennis komen maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Service betekent ontzorgen

Optiekvision heeft een eigen serviceafdeling. Hiermee bent u te allen tijde verzekerd van de beste service voor uw apparatuur en units.

Vacatures

Als bedrijf is Optiekvision ambitieus en gedreven. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, ambitieuze collega’s.