Refractie units

ROV3000 – Onderzoeksunit

 • Complete unit
 • Ruimte voor twee apparaten
 • Inclusief verstelbare refractiestoel

BLOCK Model CT – Onderzoeksunit

 • Leverbaar als links- of rechtshandige unit
 • Ruimte voor twee instrumenten
 • Compact model

BLOCK Duoline – Onderzoeksunit

 • Ruimte voor drie instrumenten
 • Alle RAL-kleuren leverbaar
 • Manuele of automatische phoropter rail

ROV2000 – Onderzoeksunit

 • Ruimte voor twee apparaten
 • Compacte uitvoering
 • Inclusief verstelbare refractiestoel

ROV5000 – Onderzoeksunit

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Optimale ergonomie
 • Geheel naar wens samen te stellen

Refractie units: optimale inrichting van jouw refractieruimte

 • Naar wens samen te stellen
 • Ergonomisch verantwoord
 • Uitstekende service

Wat is voor jou als opticien of optometrist het belangrijkst? Waarschijnlijk is het essentieel dat je jouw klanten goed helpt en dat ze tevreden de deur uitgaan. Je wilt ervoor zorgen dat de bril die je verkoopt het zicht van de klant zo optimaal mogelijk verbetert. Daarom is het cruciaal om de ogen nauwkeurig te meten. Het is niet alleen belangrijk om te beschikken over kwalitatief hoogwaardige meetapparatuur, maar ook de unit waarop dit apparatuur staat speelt een belangrijke rol. Een efficiënte refractie unit in jouw onderzoeksruimte zorgt voor comfortabel onderzoek. Op die manier behaal je het beste resultaat en advies voor jouw klanten. Ons gespecialiseerde team heeft een selectie gemaakt van diverse refractie units die optimale ergonomie en gebruiksgemak garanderen.

Van ontwerp tot installatie

Van ontwerp tot installatie, wij staan voor je klaar. Met een refractie unit van Optiekvision in jouw onderzoeksruimte maak je altijd de juiste keuze en creëer je een professionele uitstraling. Het kiezen van een refractie-unit begint met het selecteren van een basisunit, die je kunt uitbreiden met een vaste of verrijdbare elektrische behandelstoel en een bureau. Nadat je een refractie-unit hebt aangeschaft, is de volgende logische stap het kiezen van de juiste apparatuur die aan de unit gekoppeld kan worden. Optiekvision levert alle benodigde apparatuur voor het uitvoeren van eerstelijns oogonderzoek, van een autorefractor tot een spleetlamp en van een phoropter tot een lensmeter.

Refractie units van Optiekvision

Bij Optiekvision vind je refractie units van bewezen kwaliteit. Ze geven jouw refractieruimte een professionele uitstraling en bieden de mogelijkheid om één, twee of drie apparaten op te stellen, afhankelijk van de gekozen unit. Je kunt handmatige of elektrische stangen voor de phoropter toevoegen en de kleuren en stijlen zelf bepalen, zodat je de optimale refractieruimte kunt samenstellen.

Refractie units van ROV-serie

De refractie units uit de ROV-serie zijn op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor ergonomisch werken, waardoor je dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger, efficiënter en veiliger worden. Ze zijn traploos in hoogte verstelbaar met behulp van een elektromotorische hoogteverstelling, zodat je alle klanten, ongeacht hun lengte, optimaal kunt onderzoeken. De units zijn draadloos en rolstoelvriendelijk, waardoor ook rolstoelgebruikers comfortabel kunnen worden onderzocht. Om het nog completer te maken, kun je de unit uitbreiden met een comfortabele refractiestoel die op meerdere manieren verstelbaar is.

Op maat gemaakte refractie units

Block Optic produceert op maat gemaakte refractie units die aan al jouw wensen en behoeften voldoen. Je kunt kiezen tussen elektrische of handmatige bediening van het schuifblad en een elektrische of handmatige verplaatsbare phoropterarm. De units zijn leverbaar met schuifbladen geschikt voor 1 tot 3 apparaten en aflegplateaus. Er zijn talloze opties om de unit volledig aan te passen aan jouw eigen wensen. Block Optic is al meer dan 40 jaar een begrip in de oogheelkunde, en met een refractie unit van Block Optic kies je voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Alle units geheel naar eigen wens

Bij al onze units kun je de kamerverlichting, gordijnen en andere functies schakelen, zodat de juiste kamerverlichting automatisch wordt ingeschakeld bij gebruik van elk apparaat. Kortom, wij bieden je de mogelijkheid om alle units volledig naar jouw eigen wensen en ruimte samen te stellen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten weten we precies wat er wordt verwacht van refractie units. Dit is terug te zien in ons uitgebreide aanbod. Wij weten als geen ander hoe je een diagnostische ruimte optimaal kunt inrichten en benutten.